2016. június 30., csütörtök

Power Pins

Üdv Farmerek!

Korábban már írtunk Marinerről és a kis szigetéről. Ha lemaradtál volna róla, IDE KATTINTVA újra elolvashatod.
Ha sikerül teljesíteni a megadott időn belül Mariner kéréseit, akkor Sand Dollar-ral jutalmaz. Ezeket a dollárokat a sátorban tudod elkölteni, és különböző Power Pineket lehet belőlük venni.

De mire jók ezek a Power Pinek? Miért érdemes gyűjteni a Sand Dollarokat? Lássuk:


Make It Rain Pin: ha locsolsz, a vízmennyiséged mindig fel fog ugrani a maximumra, és minden meg lesz öntözve automatikusan, így nem kell időt fecsérelned hogy vizet gyűjts a tónál, a tengernél, a kútnál vagy a folyónál.




All Mine Pin: Minden bányászat után plusz egy takaró (blanket) és plusz egy müzliszelet (Granola Bar) lesz a jutalmad



Gone Fishin' Pin: minden horgászat után, amit a tónál (Pond) töltesz, egy leves (farmers's soup) és egy keksz (country biscuit) lesz a jutalmad


Lucky Animals Pin: a díjnyertes állatoknál (Prized Animals) dupla szalagot kapsz


Ancient Mariner Pin: megkapod Marinert, mint segítséget, így őt is el tudod küldeni bármelyik helyszínre, vagy díjnyertes állathoz


Ready Eddie Pin: Ha végeztél Eddie-vel, vagy továbblépteted, akkor nem kell órákat várnod, hogy visszajöjjön, mert mindig ott lesz egyből.



Buttered Up Pin: Amikor fejed a teheneket, akkor esély van rá, hogy a tej mellé vajat is fogsz kapni. Díjnyertes tehénre (Prized Cow) nem igaz sajnos.


Spring Sheep Pin: Dupla adag gyapjút tudsz begyűjteni a birkánál. Díjnyertes birkára (Prized Sheep) nem igaz sajnos.



Sweet Tooth Pin: Amikor kukoricát aratsz, akkor van rá esély, hogy cukrot is találsz.


Eggtastic Pin: Dupla adag tojást tudsz begyűjteni a baromfiállatoknál.. Díjnyertes csirkére (Prized Chicken) nem igaz sajnos.


Holy Cow Pin: Amikor tehén eleséget készítesz (Cow Feed), akkor meg van az esély, hogy extra eleséghez jutsz.


Nagyon fontos, hogy ezek közül mindegyik Power Pin az aktiválástól számítva három napig aktív! A lejárati időket a központi házra kattintva tudjuk megnézni, a Power Pins menüpontban.

Reméljük mindenki hasznát veszi a fenti információknak. Érdemes gyűjteni a Sand Dollar-okat, azért, hogy a fent említett Power Pin-ek megkönnyítsék a játékunkat.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése