Eddie küldetései

Ha elérsz egy bizonyos szintet a játékban, akkor Sasszem Eddie (Eagle Eye Eddie) leszáll a farmra, és hoz magával egy listát különböző igényekkel. Ha sikerül teljesítened a kérését, bélyeggel jutalmaz, amelyekkel díjnyertes állatokat tudsz vásárolni.

Lássuk a részleteket:

Eddie és az igényei:

Mint a képen is látható, Eddie három különböző tárgyat vagy termést, terméket szokott kérni változó darabszámmal.A landolástól számítva 16 órád van összeszedni a listában található dolgokat. A feladat nem egyszerű, mert vagy olyat kér, ami ritka, vagy olyat, amiből nagyon sok kell, vagy akár mind a kettő.
Az összegyűjtött termékekért pénz és XP is jár.

Miután Eddie gépe felszáll, onnantól számítva négy óra múlva jelenik meg ismét. Ebben az időben előre megmutatja, hogy miket fog kérni legközelebb, de darabszám nélkül. Így lehet előre dolgozni.Ha éppen nem játszol, akkor csak akkor fog landolni, ha beléptél a játékba. Tehát olyan nincs, hogy elkezdesz játszani, és az új listát úgy kapod meg, hogy például csak 4 órád van összeszedni.
Ha időben sikerül teljesítened a feladatot, akkor kapsz egy bélyeget. Ez lehet, bronz, ezüst vagy arany, de nem lehet tudni, hogy melyiket fogja adni. (Természetesen a bronzból adja a legsűrűbben és elég bosszantó tud lenni, hogy sokat dolgoztál érte és csak egy bronz bélyeg jár)

A bélyegeket nem csak a díjnyertes állatokhoz tudod felhasználni, hanem a világítótoronynál is. A Mariner-nél az arany, ezüst és bronz hálókat a bélyegekért cserébe tudod megvenni.

A Mariner-ről itt olvashatsz bővebben: Mariner és a világítótorony


Díjnyertes állatok:
Sok díjnyertes állatot lehet összegyűjteni, és azokkal sokkal több munka van, mint a normál állatokkal. Speciális takarmány kell az etetésükhöz, amelyeket a szélmalomban tudsz elkészíteni. Az etetéshez és takarmányozáshoz tudsz segítséget kérni (Helping Hands), max. 4 segítség.
Ha végeztél a gondozással, jutalomban részesülsz, amiben csillagok is szerepelnek. Ezek a csillagok mutatják meg, mennyire vagy jártas az adott állat ellátásában.
Jutalmad lehet még szalag is.

Szalagok:Háromféle szalag van: sárga, piros és kék. A sárga a leggyakoribb, a kék a legritkább. A szalagokat be lehet váltani a sátorban, akár bélyegre is. Ez nagyon jól jön, ha Eddie nem adott elég bélyeget ahhoz, hogy megszerezd a kiszemelt díjnyertes állatot.
A 35. szinttől akár kulcsokra is be tudod váltani a szalagokat. 
 Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése